Μήνυμα Δημοτικό Συμβούλιο Επιχειρήσεις Επικοινωνία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Δημοσιεύσεις
Αρχείο

ΔΗΜΟΣ ΥΨΩΝΑ
Μακαρίου Γ΄ 83
4181, Ύψωνας
Τηλ: 25390643
Φαξ: 25392595
Email:
ipsonascommittee@cytanet.com.cy

 
Ανακοινώσεις > Δημοσιεύσεις
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ


Ο Δήμος Ύψωνα και η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου (ΜΚΟ) που αποτελεί δίκτυο 20 μη – κυβερνητικών οργανώσεων, συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις για την «Ώρα της Γης», που φέτος ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου 2013, από τις 8:30μμ – 9:30μμ με το καθιερωμένο «σβήσιμο των φώτων».

Την ώρα αυτή καλούμε όλους τους δημότες όπως σβήσουν συμβολικά τα φώτα των σπιτιών, γραφείων και άλλων υποστατικών τους, για μια ώρα, στα πλαίσια της συλλογικής προσπάθειας με παγκόσμια εμβέλεια για την ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των κλιματικών αλλαγών και την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Στέλνουμε το μήνυμα για διαχρονική προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας.

Μέσα από τις εκδηλώσεις, δίδεται το μήνυμα για ανάγκη εξεύρεσης ενός καινούργιου βιώσιμου τρόπου ζωής με σεβασμό στο περιβάλλον με την εξοικονόμηση ενέργειας και την καταπολέμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω".
Ν. Καζαντζάκης, Ασκητική.
ΜΙΣΘΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ  

Ο Δήμος ΄Υψωνα προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την μίσθωση υπηρεσιών Σχολικού Τροχονόμου για την περίοδο 01/02/2013 μέχρι 30/06/2013
 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα ηλικίας 20 μέχρι 65 χρόνων, με  λευκό ποινικό μητρώο, υγιή και αρτιμελή.
 2. Η μηνιαία αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των €375,00.  
 3. Καθήκοντα και ευθύνες: 
  • θα εποπτεύει, ρυθμίζει και διευκολύνει την διασταύρωση των μαθητών και γενικά των πεζών στην διασταύρωση πεζών που βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού,  παρά το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο ΄Υψωνα  
  • Θα παρουσιάζεται στην διάβαση πεζών και θα εκτελεί τα καθήκοντα του κατά τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου, στις ακόλουθες ώρες: 
   7.00 π.μ. μέχρι  7.45 π.μ. και 12.55  μέχρι 1.30μ.μ.  
  • Θα παρουσιάζεται με κατάλληλη ενδυμασία-  στολή  και πινακίδα, τα οποία θα τα προμηθεύει ο Δήμος  
  • Επίσης θα επιβλέπει την διάβαση πεζών κατά την διάρκεια σχολικών εκδηλώσεων. 

 4. Ο τροχονόμος θα τύχει εκ των προτέρων έγκρισης/ ειδικής εκπαίδευσης από την Αστυνομία. 
 5. Σχολικός τροχονόμος θα κληθεί να υπογράψει  εξουσιοδότηση ανάληψης ευθύνης φύλαξης της διάβασης πεζών με τον  Δήμο ΄Υψωνα και η υπηρεσία που θα προσφέρει δεν θα έχει καμιά υπαλληλική σχέση εργοδότησης/απασχόλισης, ο ίδιος  θα αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.  
 6. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν γραπτή αίτηση μαζί με  το βιογραφικό τους , καθώς επίσης και πιστοποιητικό λευκού μητρώου, πιστοποιητικό  υγείας, μέχρι την προσεχή Τρίτη 22/01/2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του  Δήμου΄Υψωνα. 

15 Ιανουαρίου, 2013

 
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.