Δήμαρχος

Ο Παντελής Ευτυχίου Γεωργίου γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1982 στον Ύψωνα Λεμεσού. Είναι το πρώτο παιδί του γένους Ευτύχιου και Μαρίας Γεωργίου από Καραβά και Λεμεσό αντίστοιχα. Είναι νυμφευμένος με την Μαριάννα Παναγιώτου από τη Μοσφιλωτή

Φοίτησε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα (1988-1994) και ακολούθως στην αγγλική σχολή Grammar School Λεμεσού από όπου αποφοίτησε το 2001 και αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος σε επίδοση μαθητής της χρονιάς του. Ακριβώς πριν από την έναρξη των τελικών εξετάσεων του, στις 2 Ιουνίου 2001, χάνει την μητέρα του και την αδελφή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ελλάδα όπου είχαν πάει για να παρευρεθούν σε συγγενικό γάμο. Δεν τα βάζει όμως κάτω και παρακινημένος από τις επιθυμίες της μητέρας του, μέσα σε βαρύ κλίμα, ολοκληρώνει τις εξετάσεις και αριστεύει σε σχεδόν όλα τα μαθήματα.

Με την λήξη των εξετάσεων του, τον Ιούλιο του 2001, εντάσσεται στο Σώμα Πυροβολικού στην 194η Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού στα Πολεμίδια όπου υπηρετεί για 2 χρόνια ως μέρος της στρατιωτικής του θητείας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η μεγάλη του αγάπη για την μηχανική θα τον οδηγήσει στο να αιτηθεί μια θέση στο Imperial College of London όπου γίνεται δεκτός στον κλάδο Πολιτικής Μηχανικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέλη Δημοτικού Συμβούλιου